Informatie voor EHBO’ers

Voor diverse leden van onze vereniging is EHBO een hobby geworden. Zij ‘posten’ bij een evenement als EHBO’er en doen dit buiten hun normale dagelijkse werk om. Het is niet alleen erg leuk maar kan ook zeer leerzaam zijn om je in te zetten als EHBO’er bij evenementen. Je krijgt dan de kans om je kennis in praktijk te brengen en op niveau te houden.

Als je in het bezit bent van een geldig EHBO diploma kun je al als ‘poster’ meewerken tijdens een evenement. Er zijn diverse soorten evenementen, dus er is altijd wel iets wat je zal aanspreken.
Heb je nog niet eerder meegewerkt aan het posten? Dat is geen probleem, je wordt begeleidt door een EHBO’er die ervaring heeft met het posten.

Vanuit de vereniging wordt vaak de EHBO-bus ingezet, de posters dragen de welbekende gele hesjes en uiteraard zijn de benodigde verbandmiddelen aanwezig.
Tijdens het evenement wordt (door de organisatie) gezorgd voor eten en drinken en na afloop van een evenement wordt, indien nodig, geëvalueerd.

Om de kwaliteit hoog te houden verzoeken wij iedere vrijwillige poster om zich op tijd op te geven voor een evenement.

Voor welke toekomstige evenementen wij een aanvraag binnen hebben gekregen kunt u zien wanneer u in het menu hiernaast klikt op ‘Geplande evenementen’ of Klik hier.
Wanneer u zich voor de vereniging wilt inzetten vragen wij u contact op te nemen met de Cöordinator evenementen, Klik hier.