Volwassenen beginners

Ieder jaar starten wij bij voldoende aanmeldingen de Eerste Hulp cursus. De cursus start in normaliter in september en duurt tot medio april. Dit kan per cursusjaar afwijken.
De cursus omvat de basis EHBO, inclusief AED (Automatische Externe Defibrillator), tevens is verbandleer inbegrepen.
Er zjn in totaal circa 13 lesavonden waarop voornoemde onderdelen afwisselend aan bod komen zowel in theorie als praktijk. U sluit de cursus af met een examen via het Oranje Kruis.

Alle lessen zijn op de maandag avond (19:30 uur – 21:30 uur) en worden gegeven in het Nova College, Steve Bikostraat 75, 2131 RZ Hoofddorp.
Het rooster in 2018
Januari 15 – 22 – 29 februari 5 – 12 – 19 maart 5-12-19-26 april 9-16 en 23e examen

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 195,- dit is inclusief examen, oefen- en lesmateriaal.
Wist u dat veel zorgverzekeraars de kosten van een EHBO-cursus vergoeden? Ga bij uw eigen verzekeraar na of dat ook voor u geld.

Indien u interesse heeft om onze EHBO cursus te volgen, kunt u zich hier inschrijven.
De cursus gaat alleen van start mits er voldoende aanmeldingen zijn. Mocht de cursus vol zijn, wordt u op de wachtlijst geplaatst. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw inschrijfformulier bij het secretariaat.

Op het moment dat wij u inschrijfformulier hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat u ook daadwerkelijk aan de cursus wilt deelnemen.

Mocht u om welke reden dan ook de cursus niet kunnen volgen, dan verzoeken wij u ons dit zo spoedig mogelijk te melden. Bij geen schriftelijke afmelding of afmelding per e-mail bent u verplicht de cursus kosten te betalen.

Tot slot vinden wij het belangrijk dat iedereen binnen onze vereniging zich in kennis stelt van het Huishoudelijk reglement en de Gedragscode, u vindt deze stukken in het menu Downloads, of Klik hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Secretariaat, Klik hier.

organigram_volwassenen_beginners