Nely koninklijk onderscheiden tijdens 80-jarig bestaan vereniging

Maandag 26 oktober vierden we het 80 jarig bestaan van onze vereniging. Een feestelijke avond, waar plotseling de burgemeester verscheen!
Dhr. Weterings feliciteerde niet alleen de vereniging met het 80-jarig bestaan…

In hetzelfde jaar dat de gemeente zelf 160 jaar bestaat onderscheidde de burgemeester onze instructeur Nely de Nie tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Afgelopen Algemene Leden Vergadering trad Nely af als bestuurslid. Ze heeft exact 40 jaar bestuurswerk voor de vereniging gedaan, de helft van de tijd dus dat de vereniging bestaat. Bij deze – voor haar complete verrassing – waren familie, vrienden en collega’s plotseling ook ter plaatse om haar te feliciteren.
Gelukkig blijft Nely nog vol enthousiasme les geven.