App Hartveilig wonen actief in onze regio

Beste allemaal,

Voor wie het nog niet weet, de app Hartveilig wonen is inmiddels actief in onze regio. Dat betekent dat wanneer je jezelf registreert, je ingezet zou kunnen worden bij een reanimatie in jouw woonomgeving.
Zelf ben ik ook al een keer via de app gealarmeerd en zoals ik begrepen heb, ook andere leden van onze vereniging die zich al geregistreerd hadden.
Wil jij ook je medemens in nood helpen bij een acute hartstilstand, registreer je dan bij Hartveilig wonen. Realiseer je echter wel dat het nu om buurtbewoners kan gaan, mensen die je kent. Dat kan soms best confronterend zijn.

Weet je het niet zeker of het iets is voor jou, kom dan gerust met je vragen naar een van onze instructeurs of neem contact op met Hartveilig wonen via de contactgegevens in de app.

Meer informatie is ook te vinden via www.hartveiligwonen.nl.

Met vriendelijke groet,
Carolien Geeve

Voorzitter EHBO Hoofddorp
Klik hier om contact met mij op te nemen